Esthétique dentaire

Nouveauté absolue – la lampe avec accélérateur de blanchiment 

 

La technique la plus efficace de blanchiment – le changement de la couleur de la dent jusqu’à 14 teintes! 

 

 

beyond_trio_mica

 


La lampe avec accélérateur de blanchiment 
– Des effets supérieurs aux lampes de blanchiment au laser – 

beyond_beforeafter_400
Homme patient, traité avec la lampe de blanchiment Beyond-fait en 3 sessions de 10 minutes.
La couleur des dents a été changée avec 12 teintes, de B4 à B1 (le teintier VITA) 

 

 

 

 

 

 

Pour les personnes ayant de belles dents, un simple sourire peut en dire autant. Pensez à toutes les indemnités journalières offertes par un sourire blanc éclatant et comment il affecte votre vie personnelle et professionnelle.

 

Sauf les techniques classiques de blanchiment, qui impliquent l’application de gels dans des concentrations différentes, dans la clinique DeltalMed nous utilisons une nouvelle technique appelée l’accélérateur de blanchiment. Cette technique a été développé par la prestigieuse compagnie américaine BEYONDTM et comprend l’utilisation du gel de blanchiment activé par une lumière bleue, très intense, équipé d’un système de filtration perfectionné qui offre un confort complet aux patients et dans le fonctionnement à une température bas, réduisant le risque de la sensibilité dentaire.

 

tratament_de_albire_cabinet4

 

Cette thérapie est un moyen simple, mais de top, pour apporter la couleur naturelle des dents blanches et le tissu offre une protection maximale de votre bouche pendant et après les séances. Cela donne des résultats même si la décoloration des dents est le résultat d’un traitement avec des médicaments différents (tétracycline, par exemple).

 

beyond_52ani

 

 

Patient 52 ans, trois sessions de 8 minutes avec la lampe de blanchiment Beyond.

Les dents tachées par le traitement avec des médicaments.

Changement de la couleur des dents de B4 à B1, par 12 nuances (le teintier VITA). 

 

 

 

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire Beyond sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 -14 nuante. Terapia se desfasoara in maxim 3 sedinte, cu o durata de 6-12 minute/sedinta. In urma unei albiri realizate corect la cabinet, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare, riscul afectarii dentare este inexistent.

 

beyond_duo_mic

 

 

 

Efectele de albire obtinute cu lampa de albire Beyond dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit, iar in pretul terapiei de albire este inclusa sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional. Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea kitului de mentenanta la domiciliu, ce contine printre alte produse si o pasta de dinti speciala.

 

 

 

Estetica dentara propune doua metode prin care zambetul dumneavoastra poate fi imbunatatit: albirea dintilor si fatetele din portelan.

Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru.
Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai ,vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.
Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

 

Tipuri de albire:
1. Albirea in office: are loc intr-o singura sedinta, asfel ca dupa numai o jumatate de ora veti avea zambetul mult visat. Gelul de albire este mai concentrat.
2. Albirea la domiciliu: se confectioneaza gutiere adaptate perfect dintilor dumneavoastra si se foloseste un gel cu concentratie mai redusa. Gutierele se poarta noaptea, timp de 6-8 nopti.

Albirea nu este eficienta in urmatoarele situatii:
– coloratia maronie, data de carie
– coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam
– fluoroza dentara

 

tratament_de_albire_cabinet3

Sugestii de mentinere a unui zambet “alb”:

– pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.

 

– dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.

 

– este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit.

 

– detartraj periodic.

 

 

 

Fatetele din portelan reprezinta un alt domeniu al esteticii dentare. Spre deosebire de albire, care modifica doar nuanta dintilor dumneavoastra, fatetele din portelan constituie o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, aliniament, lungime, sau pozitie ale dintilor. Avand o grosime foarte redusa, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt. Rezultatul este uimitor. Dintii dumneavoastra vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorite.

 

Vreau sa ma programez